Изнасяне и извозване на стари електроуреди и домакинска техника

Бързо извозване на електроуреди в София

Всички цени са отбелязани с 30% намаление!

Извозване на един електроуред – 40 лв.

Извозване на два електроуреда – 35 лв.

Извозване на три електроуреда – 30 лв.

Предимства на платеното извозване:

Може да си поръчате точен ден и почти точен час за извозване;

Взимаме уредите от адрес и етаж;

Може да са мръсни, блажни или ръждиви;

Изнасяме уреди от мазе, таван, балкон, кухня и други.

Всеки ден извозване на стара битова техника ще извършат за нас професионалистите от фирма за хамалски услуги. Доверете се на тези специалисти, те ще ви спестят финанси, време и неприятности – три огромни предимства на трудоемкото самостоятелно изхвърляне.

Извозване на телевизор електроуреди

Не зависимо от вашето финансово състояние, настъпва моментът, когато желаете да смените своята стара битова техника с по-модерна. На пазара днес се предлага голямо разнообразие, разновидност на цветове, модели, дизайн и цени. Определящ при избора фактор е, как да изнесете и къде да изхвърлите старата битова техника, защото тя непременно подлежи на рециклиране. С това се занимават, както големи, така и малки фирми, имащи целия необходим пакет от лицензи.

Извозване на печка от адрес и етаж

Хамалите на ниска цена бързо ще ви помогнат да се освободите от старите уреди, като ще ви спестят много неудобства Фирмата за  извозване не само ще осъществи транспорт до депо, но и ще го направи по всички правила. Битовата техника, от която ще се отървете, ще бъде разглобена на съставни елементи, които после ще бъдат извозени за преработка. Освен това, при извозването на стара техника и боклуци, фирмата за хамалски услуги има готовност да ви предостави товарен транспорт.

Платено извозване от частни домове и фирми в София.

В много фирми и домове се натрупва невъобразимо количество битова техника и оргатехника, която доставя само главоболия на всички обитатели на помещенията. Нерядко, наличието на голямо количество ненужни отпадъци води до конфликтни ситуации. Своевременната утилизация на битова техника ще помогне, особено на фирмите да възстановят работоспособността на персонала в пълен обем. Не е тайна, че голямото количество ненужна оргатехника прогонва потенциалните клиенти на всяка компания, от което страда престижа на компанията и се понижава икономическа й стабилност. Как да излезете от подобна ситуация?

Извозване на стара бяла техника

Няма място за никакви притеснения, защото служителите на всяка фирма за хамалски услуги точно знаят, къде и как, да извършат платено извозване на битова техника. Хамалите изнасят – компютри, ксерокс, телевизори, климатици, масажни кресла, съдомиялни машини и др.  Прогреса не стои на едно място и завладява всеки един от нас с нова, и модерна битова техника.

Извозване на стара пералня от адрес и етаж в София

Не са редки случаите, когато компании самоволно изхвърлят всякакъв вид техника, където и да е, даже я оставят на улицата. Оставена на произвола на съдбата, тя представлява потенциална опасност за хората и околната среда. Защото в много от елементите на оргатехниката и битовите електроуреди има акумулаторни батерии, които са главни замърсители на околната среда. Освен това нерядко в състава на елементите може да се срещнат химични елементи, които са заплаха за живота на хората, това са: олово, живак и кадмий.