Безплатно извозване

Безплатно извозване на електроуреди в София 0888 88 32 42

Всяка събота безплатно извозване на стара битова техника ще извършат за вас професионалистите от фирма за хамалски услуги. Доверете се на тези специалисти, те ще ви спестят финанси, време и неприятности – три огромни предимства на трудоемкото самостоятелно изхвърляне.

Не зависимо от вашето финансово състояние, настъпва моментът, когато желаете да смените своята стара битова техника с по-модерна. На пазара днес се предлага голямо разнообразие, разновидност на цветове, модели, дизайн и цени. Определящ при избора фактор е, как да изнесете и къде да изхвърлите старата битова техника, защото тя непременно подлежи на рециклиране. С това се занимават, както големи, така и малки фирми, имащи целия необходим пакет от лицензи.

Хамалите на ниска цена бързо ще ви помогнат да се освободите от старите уреди, като ще ви спестят много неудобства Фирмата за безплатно извозване не само ще осъществи транспорт до пункта за скрап, но и ще го направи по всички правила. Битовата техника, от която ще се отървете, ще бъде разглобена на съставни елементи, които после ще бъдат извозени за преработка. Освен това, при извозването на стара техника и боклуци, фирмата за хамалски услуги има готовност да ви предостави товарен транспорт.

Безплатно извозване от частни домове и фирми в София.

В много фирми и домове се натрупва невъобразимо количество битова техника и оргатехника, която доставя само главоболия на всички обитатели на помещенията. Нерядко, наличието на голямо количество ненужни отпадъци води до конфликтни ситуации. Своевременната утилизация на битова техника ще помогне, особено на фирмите да възстановят работоспособността на персонала в пълен обем. Не е тайна, че голямото количество ненужна оргатехника прогонва потенциалните клиенти на всяка компания, от което страда престижа на компанията и се понижава икономическа й стабилност. Как да излезете от подобна ситуация?

Няма място за никакви притеснения, защото служителите на всяка фирма за хамалски услуги точно знаят, къде и как, да извършат безплатно извозване на битова техника. Хамалите изнасят – компютри, ксерокс, телевизори, климатици, масажни кресла, съдомиялни машини и др.  Прогреса не стои на едно място и завладява всеки един от нас с нова, и модерна битова техника.

Не са редки случаите, когато компании самоволно изхвърлят всякакъв вид техника, където и да е, даже я оставят на улицата. Оставена на произвола на съдбата, тя представлява потенциална опасност за хората и околната среда. Защото в много от елементите на оргатехниката и битовите електроуреди има акумулаторни батерии, които са главни замърсители на околната среда. Освен това нерядко в състава на елементите може да се срещнат химични елементи, които са заплаха за живота на хората, това са: олово, живак и кадмий.

Безплатно извозване на електроуреди