Извозване на офис мебели и техника

Изхвърляне на офис мебели и техника

Ако сте собственик на предприятие и разполагате със старо и ненужно обзавеждане или офис техника. Нямате необходимото време, за да се отървете от него, може да се възползвате от услугите на някоя фирма. Сметище.Ком ще се заеме с изхвърляне на офис мебели, техника и други отпадъци в офиса. Тази услуга в никакъв случай няма да Ви струва скъпо. На пазара има изключително много фирми, които предлагат подобен тип услуги. Поради тази причина цените са изключително занижени. Срещу незначителна сума пари, ще си спестите много време и усилия. Ако се захванете Вие, това ще Ви коства доста труд по изхвърляне на старото обзавеждане. Цената на тази услуга се формира по следния начин.: наем на транспортно средство + разход за гориво + такса за усилията, които ще бъдат положени за изхвърлянето на обзавеждането.

Масова практика, е мебелите и офис техниката, която ще се изхвърля да бъде натрошавана на малки парчета.

Това се прави, за да бъде използван максималния капацитет на каросерията на камиона. За да се улесни тяхното пренасяне по етажите до транспортното средство. Освен това по този начин ще се направят много по-малко курсове до сметището за депониране. Това от своя страна ще свали значително от цената на услугата. В зависимост от размера на офис техниката и обзавеждането, е възможно те да бъдат изхвърлени, без да се прекъсва работата на предприятието.

В удобен за Вас ден и час ще пристигне екип от работници, които ще се заемат с извозване на стари мебели и офис техника от предприятието.

В зависимост от обема на мебелите, работата може да протече час-два или повече време. В случаи, че обзавеждането, е много голямо и няма да може да бъде изхвърлено на един курс. Ако времето Ви притиска може да наемете две транспортни средства, с които изхвърлянето ще премине много по-бързо, но тази екстра ще Ви струва малко по-скъпо.