Цени за почистване на мазета и тавани с изхвърляне на боклук
Вземи цена за извозване на отпадъци от мазета и тавани

Почистване на мазета и тавани в София 

Почистване на мазета и тавани е услуга за извозване на отпадъци до сметище в София. Някои хора обичат да използват мазето в къщата с различни цели. Какви са вашите е въпрос на личен избор. 

Почистване на мазета и тавани с хамали за боклук

Има много причини да завършите едно мазе, по начин, който на вас се харесва, но има също толкова убедителни причини да не завършите само с едното почистване на мазета и тавани.

Цени за почистване на мазета и тавани

Минимална стойност за почистване на мазе е 80 лева за отпадък до 4 кубични метра.

Минимална стойност за почистване на таван е 100 лева за отпадък до 4 кубични метра.

Чисти мазета и тавани в София

Използвайте като място за съхранение

Сутеренът може да бъде място за голям склад. Ако не разполагате с мазе и таванско помещение, то зоната за съхранение в къщата ще е малко по-обрана. Всичко, което правите отнема възможното пространство за съхранение и може да бъде много полезно. Това не означава, че не трябва да бъдат добре почистено и да е пример за чистота. Най-спретнатите пространства могат да са в малки рафтове и терени, където да намерите всички елементи, които сте съхранили за по-нататъшна употреба.

Изхвърляне на отпадъци от тавани и мазета

Какъв разход може да ви струва

Почистването на мазета и тавани може да струва много пари, но може и да сведе разхода до нула. Ако бюджетът ви не позволява да си наемете екип по професионално почистване, то може да бъде отлична причина да завършите всичко с минимално почистване и подредба в мазето.

Разчистване на таван изнасяне на боклук от мазета и тавани

Въпреки, че има купища идеи как да преобразите едно мазе или таван, за да направите повече място в къщата, не забравяйте, че все още може да използвате и с цел за съвсем различно нещо. Хората могат да спят в тази зона, ако тя е добре обзаведена, да поставят телевизор в стаята заедно с диван.

Изчистване на мазета и тавани

Мазето може да не изглежда толкова добре, но все още е напълно използваемо. Не забравяйте, че в мазето обикновено има една стая, която само семейството вижда, по-скоро като място за склад. Затова предвидете как да използвате най-рационално пространството.

Най-голямата причина да завършите мазе е да направи пространството използваемо. Ако да имате достатъчно пространство в къщата, тогава имате реална нужда да изхвърлите всичко излишно от това място.

Разчистване на мазета и изнасяне на боклук от тавани

Отредете площ за цех

Ако използвате мазето като работилница, има малко причини, които да ви накарат да го завършите. Когато разполагате с ток и работна маса, това може да се окаже всичко, което ви е нужно. В едно недовършено мазе, има достатъчно място за съхранение и също място за работа. Предвидете за изхвърляне онова, което няма да се използва.

Събиране на боклук от мазета и тавани

Помислете за почистване на мазета и тавани и когато планирате препродажба

Освен ако не планирате да живее в къщата в продължение на много години, някои довършителни работи могат да повлияят на цената. Оставяне на недовършен терен може да позволява на купувача да го завърши в избран от него самия начин. В много от случаите разчистване и изхвърляне на стари мебели, остатъци от строителни ремонти и други боклуци може да накара новия купувач да не се пазари много около цената.

Хамали за почистване на мазета и тавани

Обмислете добре всички възможни варианти и вземете най-изгодното решени при почистване на мазета и тавани.