Почистване на мазета и тавани – Регион София

Почистване на мазета и тавани в София 0888 88 32 42

Почистване на мазета и тавани е услуга за извозване на отпадъци до сметище в София. Някои хора обичат да използват мазето в къщата с различни цели. Какви са вашите е въпрос на личен избор. Има много причини да завършите едно мазе, по начин, който на вас се харесва, но има също толкова убедителни причини да не завършите само с едното почистване на мазета и тавани.

Цени за почистване на мазета и тавани

Минимална стойност за почистване на мазе е 80 лева за отпадък до 4 кубични метра.

Минимална стойност за почистване на таван е 100 лева за отпадък до 4 кубични метра.

Почистване на мазета и тавани - извозване

Използвайте като място за съхранение

Сутеренът може да бъде място за голям склад. Ако не разполагате с мазе и таванско помещение, то зоната за съхранение в къщата ще е малко по-обрана. Всичко, което правите отнема възможното пространство за съхранение и може да бъде много полезно. Това не означава, че не трябва да бъдат добре почистено и да е пример за чистота. Най-спретнатите пространства могат да са в малки рафтове и терени, където да намерите всички елементи, които сте съхранили за по-нататъшна употреба.

Какъв разход може да ви струва

Почистването на мазета и тавани може да струва много пари, но може и да сведе разхода до нула. Ако бюджетът ви не позволява да си наемете екип по професионално почистване, то може да бъде отлична причина да завършите всичко с минимално почистване и подредба в мазето.

Въпреки, че има купища идеи как да преобразите едно мазе или таван, за да направите повече място в къщата, не забравяйте, че все още може да използвате и с цел за съвсем различно нещо. Хората могат да спят в тази зона, ако тя е добре обзаведена, да поставят телевизор в стаята заедно с диван.

Почистване на мазе и таван София

Мазето може да не изглежда толкова добре, но все още е напълно използваемо. Не забравяйте, че в мазето обикновено има една стая, която само семейството вижда, по-скоро като място за склад. Затова предвидете как да използвате най-рационално пространството.

Най-голямата причина да завършите мазе е да направи пространството използваемо. Ако да имате достатъчно пространство в къщата, тогава имате реална нужда да изхвърлите всичко излишно от това място.

Отредете площ за цех

Ако използвате мазето като работилница, има малко причини, които да ви накарат да го завършите. Когато разполагате с ток и работна маса, това може да се окаже всичко, което ви е нужно. В едно недовършено мазе, има достатъчно място за съхранение и също място за работа. Предвидете за изхвърляне онова, което няма да се използва.

Помислете за почистване на мазета и тавани и когато планирате препродажба

Освен ако не планирате да живее в къщата в продължение на много години, някои довършителни работи могат да повлияят на цената. Оставяне на недовършен терен може да позволява на купувача да го завърши в избран от него самия начин. В много от случаите разчистване и изхвърляне на стари мебели, остатъци от строителни ремонти и други боклуци може да накара новия купувач да не се пазари много около цената.

Обмислете добре всички възможни варианти и вземете най-изгодното решени при почистване на мазета и тавани.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*