Сметище за почистване на апартамент таван и мазе

Почистване на апартамент от боклуци

Питали ли сте се как трябва да се справите с почистване на апартамент за няколко часа, при това всичко да е като по книга. Ако се чувствате като „един книжен плъх“ които не харесва много сезонните почиствания, то може би в дома си вече имате цяла „армия“ от неща, които са напълно излишни.

Цени за почистване на апартамент таван и мазе 0888 88 32 42

Цени за извозване и изнасяне на всички мебели и дребни отпадъци, помитане и измиване на жилището с парцал. Бригадата помита стълбищата и площадките в блока. Демонтират всички вградени и други монтирани шкафове – жилищата остават на голи стени.  Не смятат колко курса са направили с камионите или товарните микробуси – стойностите са крайни.! Цените са окончателни без уловки и без други пазарлъци.! Определят се спрямо разстоянието до сметището не спрямо количеството отпадък затова са от/до.!

Крайна стойност за почистване на едностаен апартамент от 80 до 120 лева

Крайна стойност за почистване на двустаен апартамент от 120 до 160 лева

Крайна стойност за почистване на тристаен апартамент от 140 до 180 лева

Крайна стойност за почистване на четиристаен апартамент от 160 до 190 лева

Крайна стойност за почистване на многостаен апартамент от 180 до 250 лева

Почистване на мазета и тавани

Минимална стойност за почистване на мазе е 80 лева за отпадък до 4 кубични метра.

Минимална стойност за почистване на таван е 100 лева за отпадък до 4 кубични метра.

Почистване на апартамент

Почистването на апартамент мазе или таван от боклуци може да стане само с няколко лесни стъпки, а първият съвет е да си наемете специалист по това.

Ако въпреки всичко сте избрали да се трудите сами, ето и тях:

Съвет номер 1: По една стая в даден момент

Ако се вгледате в цялата си къща или апартамент, таван и мазе като една голяма купчина бъркотия и мислите за нея, че никога няма да започне да се чисти, защото задачата ще изглежда напълно непреодолима, то не сте далеч от истината. Когато имате „муза“ за почистване, започнете такова. То не трябва да започне от най-лошата стая; В действителност може би ще е по-добре, ако изберете по-малко претрупана стая, така че задачата за начало ще изглежда доста преодолима.

Това е като да сте новобранец плувец. Разбира се, че басейн ще преплувате по-лесно и с удоволствие вместо езеро или да се борите да прекосите в бурна река.

Така е и с почистване на апартаменти. Започнете от малките стаи с по-малко хаос в тях, с малки шкафове, чекмеджета и етажерки.

Така ще е много по-вероятно да успее в почистване на стая със среден размер и ще се чувствате по-оптимистично настроени за възможността да отстраните всички задръствания от къщата.

Почистване на апартамент с боклуци

Съвет номер 2: Уверете се, че останалите членове на домакинството ще оценят жеста ви

Ако сте глутница плъхове, вероятно сте чужд на купчини. Купища хартия, мръсни дрехи, разхвърляни играчки: всичко просто ще ви затрупа. За да се намали елементарно, трябва да направят големи реформи. Вземете някои кутии или големи найлонови торби, поръчайте си екип хамали с кашони и натоварете всичко бързо и лесно. Дайте на всеки от тях един по един етикет: подарявам; продажба; изхвърлям; показвам; магазин.

Това е вариант да се превърнете в истински „организационни експерти“. Не си позволявайте да сте нерешителни с някои елемент. Бъдете безмилостни.

След като се напълни кутиите, направете това, което сте си обещали в етикетите. Вземете онези от тях, които са за изхвърляне у поставете извън. Разберете кой изнася и извозва стари мебели от домовете и кои ще съхранява и показва елементите в тези кутии и след това се обадете на правилната фирма за почистване на апартамент от боклуци.

Вашият коментар