Почистване на апартамент с мебели и отпадъци в София

Разчистване на апартамент в София и опразване на стаите

Бързо разчистване на апартамент в София. Изхвърляне на боклуци от къща или апартамент. Изпразване на жилища които са отрупани с боклук. Работим много евтино в София.

Разчистване на апартамент с боклук и мебели в София

Сигурно в края на всяка календарна година се осъзнавате, че вместо да изхвърляте ненужните за вас вещи, търсите къде да ги приберете. Не че ще ги използвате някога, но просто не ви се иска да ги изхвърлите. Така малко по малко жилището ви се пълни с всякакви боклуци и вместо да се наслаждавате на обширно пространство, всичко около вас изглежда странно разпиляно.

Извозване на отпадък от жилище в София

Това е проблем при много собственици.

Те отлагат във времето необходимото изхвърляне на боклуци от къща или апартамент, защото не знаят къде да ги изхвърлят или пък нямат необходимия транспорт за това. Не рядко причината е, че не им се занимава, защото ще им отнеме много ценно време.

Събиране на битови отпадъци в София

Решението на проблема е да се потърсят хамали. Хамалите имат добър опит в това отношение и няма да ви разочароват. Огледайте дома си и решете какво е време да изхвърлите. Ако е необходимо, направете подробен списък с вещите, от които възнамерявате да се отървете и тогава звънете на хамалската бригада, за да дадете своята заявка за изхвърляне на боклуци от къща или апартамент.
Когато се свържете с представител на хамалската бригада, опишете всичко, което трябва да бъде изнесено и изхвърлено.

Бригада хамали за извозване на битови отпадъци в София

Възможно е хамалите да поискат да изпратят свой представител за предварителен оглед на жилището. Така на място специалистът ще може да види какво е състоянието на дома и да прецени какви мерки трябва да вземат, когато дойдат за разчистването. Когато се определя цената на услугата изхвърляне на боклуци от къща или апартамент, хамалите трябва да имат някаква ориентировъчна представа за количеството отпадъци, които ще се изхвърлят, както условията, които предлага жилището – на кой етаж е, има ли асансьор до етажа и има ли възможност за удобно паркиране.

Изпразване на апартамент с боклук в София

Колкото по-добри условия за работа има, толкова цената ще е по-ниска.

След като хамалите се правят с изнасянето на всички отпадъци, следва транспортирането им до сметището, за да бъдат изхвърлени по законов ред. Никой не може да изхвърля боклуците си на нерегламентирани места, защото е възможно да се замърси околната среда.

Почиства апартаменти с боклук в София

Точно поради тази причина, хамалите имат договори с всички сметища и депа за рециклиране в района и извозват всички отпадъци на предназначените за това места.