Почистване на стара къща с отпадъци и мебели в София
Оферта за почистване и извозване

Почистване на стара къща и изпразване на помещенията

Почистване на стара къща и извозване на стари мебели. Цялостно опразване на помещенията в къщата. При едно преместване в ново жилище, най-проблемен е моментът с предстоящото извозване на мебели от стария до новия дом. Имате право на размисъл какво трябва да изхвърлите и какво трябва да остане.

Почистване на къща и извозване на боклук от стаите

Можете да си наемете бус или камион и да си превозите мебелите до дестинацията, която ви е необходима. За целта, обаче, ще трябва да имате правоспособност да управлявате подобен род превозно средство. Транспортните компании предлагат под наем своите товарни автомобили за достъпна цена, но задължително трябва да удостоверите своята правоспособност.

Почистване на къща с отпадъци и извозване на мебели

Ако вие сте неправоспособен можете да помолите ваш познат с такава категория свидетелство за правоуправление. Така, обаче, зависите от прекалено много условия.
Можете да помолите за услуга свой познат с товарен автомобил. Всички сме опирали до познати и сме наясно колко трудно е да достигнете до споразумение за услуга.

Почистване на къща отрупана с боклук и мебели

Най-безболезнения вариант за осигуряване на извозване на мебели до новото жилище е да потърсите хамалска бригада.

Освен транспорта, хамалите ще ви съдействат и при товаро-разтоварната дейност, което никак не е маловажно. Те ще изнесат приготвените и опаковани предварително мебели. Ще се съобразят с възможностите на вратите и коридора. Ако се налага, ще вземат мерки да изнесат големите мебели по алтернативен начин. Все пак са професионалисти.

Почистване на къща с таван и мазе в София

След като бъдат изнесени от дома ви, мебелите ще бъдат подредени по подходящ начин в каросерията на камиона. Хамалите ще направят всичко възможно да не се създават условия за увреждане на мебелите по време на транспортирането. Начинът на подреждане оказва ключово въздействие върху това дали ще има някакво търкане или разместване на качените в каросерията неща. Хамалите ще използват допълнителни меки уплътнения между мебелите, за да не се повреди повърхността им.

Извозване на мебели при почистване на къща с двор

След като всичко е качено, шофьорът на товарната машина ще поеме по предварително уточнения маршрут.

Ще бъдат избягвани натоварените кръстовища и лошата пътна настилка.

Това ще гарантира бързо достигане до местоназначението на товара и предотвратяването на нараняване на мебелите, които се превозват.

Почистване на къща и изпразване на отпадъци от стаите
След пристигане на адрес хамалите ще се заемат с внимателното разтоварване и внасяне в новото жилище. В случай, че сте се договорили предварително, ще разопаковат и монтират мебелите на местата им.
След като са изпълнили всичко, което по договор се изисква от тях, идва време да платите сумата, която е посочена в подписания от двете страни договор.