Извозване на дървения и вехтории от дома

Извозване на дървения и вехтории до сметище в София 0888 88 32 42

Извозване на дървения и вехтории до сметище се осъществява с група хамали и подходящ транспорт. Натрошават се всички мебели, товарят се и с е извозват. Много собственици на жилища съхраняват в домовете си съвсем ненужни стари мебели. Още преди години е трябвало да бъдат изхвърлени, но поради една или друга причина, все още се намират в жилището. Можете спокойно да се обадите на бригада хамали, които да вземат нещата в свои ръце.

Извозване на дървения

Вероятно се притеснявате от посещението или от услугата на хамалите, тъй като досега не сте се обръщали към тях. Нормално е в този случай да имате някакви съмнения за услугата. След като се запознаете с особеностите и сами се убедите в удобството й, ще се обаждате всеки път, когато имате нужда.

Когато планирате изхвърляне на дървения, не се хващайте сами да ги изнасяте преди да сте разузнали къде можете да ги изхвърлите. Не си мислете, че като оставите ненужните си мебели до контейнера за битови отпадъци сте се отървали от тях. Няма да закъснее и глобата от общината за това, че сте оставили мебелите на неподходящо място.

За да не си навличате подобни неприятности, потърсете координатите на хамалска бригада и обяснете от какво точно имате нужда. Трябва да знаете, че бригадите, които има повече клиенти, обикновено правят промоции за по-големи количества стари мебели и електроуреди. Кажете им по телефона какви и колко мебели сте приготвили за изхвърляне и представителя на хамалите ще ви направи персонална оферта или ще ви запознае с актуалните цени.

Хамалите ще ви избавят от излишните мебели в жилището на напълно достъпна цена.

Почти всяка бригада хамали предлага евтино извозване на дървения.

След като сте се уговорили за деня, в който трябва да се изхвърлят мебелите, остава да изчакате хамалите. Нужно е само да им осигурите достъп до жилището. Те ще демонтират старите мебели, ще разглобят това, което може да се разглоби, а всичко, което е по-едро и не подлежи на разглобяване, ще бъде натрошено. Всички отпадъци, които ще се натрупат при разглобяването и трошенето, ще бъдат старателно събрани в чували и изнесени от жилището ви. Интериорът няма да пострада, тъй като хамалите добре знаят как да постъпват в подобни моменти и имат необходимите за това инструменти и техника.

След като всички излишни стари мебели са натоварени в камиона, ще бъдат закарани до депото за рециклиране на мебели. Хамалските бригади имат договорни отношения с депото и това в никакъв случай не оскъпява услугата, която ви предоставят хамалите. С наемането на хамали за изхвърляне на старите мебели ще си спестите много време и усилия, които можете да използвате за нещо много по-полезно.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*