Изхвърляне на стари мебели до сметище в София

Имате нужда от извозване и изхвърляне на стари мебели в София. Ако не сте се занимавали никога до сега с такъв вид работа. Винаги има моменти, в които за първи път на хората се налага да вършат такива неща.

Хамали за изнасяне на мебели до сметище

Ако сега сте попаднали в София и не сте запознати със местоположението и работното време на сметищата. Налага се бързо да се освободите от мебели и боклуци. Потърсете професионалисти за почистване на апартаменти и къщи.

Извозване на мебели от всякакъв тип

Сметище за мебели и отпадъци – цени за извозване и депониране.

Всички цени са отбелязани с 30% намаление!

Разликата в цените се определя спрямо районът в който се намирате.

Демонтаж, товарене и транспортиране до сметище огромна секция 6080 лв. от всички етажи пеша.

Демонтаж, товарене и транспортиране до сметище горни и долни кухненски шкафове 5080 лв. от всички етажи пеша.

Демонтаж, товарене и транспортиране до сметище на диван с фотьойли и табуретки 60 – 80 лв. от всички етажи пеша.

Демонтаж, товарене и транспортиране до сметище на спалня с гардероб и шкафчета 7090 лв. от всички етажи пеша.

Цени за цялостно почистване на жилища в София

Натрошаване на секция и шкафове с изнасяне и изхвърляне

Цените включват изнасяне на всички мебели и дребни отпадъци, помитане и измиване на жилището с парцал. Бригадата помита стълбищата и площадките в блока. Демонтират всички вградени и други монтирани шкафове – жилищата остават на голи стени.  Не смятат колко курса са направили с камионите или товарните микробуси – стойностите са крайни.! Цените са окончателни без уловки и без други пазарлъци.! Определят се спрямо разстоянието до сметището не спрямо количеството отпадък затова са от/до.!

Разглобяване и изхвърляне на мебели

Крайна стойност за почистване на едностаен апартамент от 80 до 120 лв.

Крайна стойност за почистване на двустаен апартамент от 120 до 160 лв.

Крайна стойност за почистване на тристаен апартамент от 140 до 180 лв.

Крайна стойност за почистване на четиристаен апартамент от 160 до 190 лв.

Крайна стойност за почистване на многостаен апартамент от 180 до 250 лв.

Изхвърляне на мебели от апартамент и етаж

Стойности за почистване на силно замърсени клошарски жилища

Стойността се определя на кубичен метър и се измерва по каросерията на камиона. Когато се натовари отпадъка в камиона се измерва кубатурата и се умножава по цената.

Стойност за кубичен метър мизерия от 10 до 25 лв.

Свържете се с нас за актуална цена, защото в сайта са примерни цени за почистване, изхвърляне и извозване.

Демонтаж на мебели и изхвърляне на депо

Бригадата ще съдейства във всяка област от товарене до самото извозване и изхвърляне на стари мебели на регламентирани сметища. Избирайки услуга от фирма занимаваща се с транспортни работи, вие получавате – бързо и лесно решение на проблема. Изключително кратки срокове и качество на обслужването. Икономично решение. С услугите от агенции имате компетентно мнение, професионална намеса и комплексно обслужване. От тях може да получите информация съдействие за изхвърляне на стари мебели. Когато имате нужда от пренасяне на багаж, всякакви товари, от едно място на друго също може да използвате бригадата.

Почистване и изнасяне на легла

Привилегия на фирма по извозване на стари мебели в региона на столицата е, че познава всяка точка на града. Също така знае сметищата за законно депониране на отпадъци. С тяхна помощ пестите ценно време, което може да отделите за други работи по организация и настаняване. Получавате голяма физическа отмяна, имайки в предвид, че всяка  мебел е тежка и много често изисква и демонтаж. Спестявате средства от наемане на друг вид транспорт, включително таксиметрови услуги. Последните вземат много, а и не винаги могат да извозят обемни неща и мебели.

Изхвърляне и на боклуци и на мебели

Фирма извършваща транспортни дейности до сметище за изхвърляне на мебели предлага още опаковане, товарене и пренасяне. Може да получите и други комплексни или допълнителни работи, които в повечето случаи в пакет струват много евтино. Сред всякакви заявки за хамалски работи, както и сметище за изхвърляне на мебели се предлагат и безплатни чували.

Цени за транспорт на мебели до сметище

Почистване и извозване на отпадъци до сметище в София

Знаете ли от кога съществува думата отпадък?! Нека се върнем малко в нейната пред история. Преди да разясним, в какво се свежда услугата за почистване и извозване на боклуци. На въпроса свързан с история на боклука, той съществува, откакто свят светува. Някога прачовекът се заселил в една пещера пребивавал там, докато тя не се задръсти с боклуци. При това положение намирал нова, заселявал нея и изоставял старият си дом.

Натрошаване на мебели и изнасяне за транспорт до депо

През 2500 година в Атина било създадено първото сметище. През 1388 година във Великобритания, парламентът забранява, чрез закон изхвърлянето на боклук в реки и канавки. Малко след тази година в Париж, изхвърлените около града боклуци пречели на отбранителните части да защитават града.

Изхвърля мебели от апартамент за почистване

В наши дни за почистване и извозване на отпадъци съществуват частни фирми, които се занимават с тази дейност. Наред с това организации, общини, граждани са съпричастни в общото благо около опазване на околната среда от замърсяване. Когато има нужда от качествено почистване на домове, сгради, гаражи, тавани и мазета е редно да се търсят специалисти.

Изхвърляне на стари мебели в София и Софийска област

Сметище за депониране на отпадъци

На въпроса: „Какво е отпадък?“ по силата на закона той бива определян като вредно въздействие над природата. Този вид боклук или отпадък отделен от битовата дейност на хората може да е вредно вещество. Такива вещества може да се разлагат или не в атмосферата. В такъв случай това по един или друг начин може да вреди на здравето на човек.

Фирма за изземване на мебели

Видовете отпадъци се делят според произхода си и това, до колко могат да са вредни. Фирма по почистване и извозване на отпадъци до сметище боравят с различни предпазни мерки. В зависимост от всяка ситуация подхождат с нужният професионализъм и опитност.