Извозване на битови отпадъци от апартамент в София

Хамали за почистване и извозване на отпадъци до сметище

Хамали за почистване и извозване на отпадъци до сметище и от адрес е услуга в София. Обадете се на Сметище.Ком за извозване от адрес. Похвално е желанието на хората да правят ремонти в жилищата си.

Хамали за почистване на отпадъци и мебели от апартамент

Цени за извозване на отпадъци в София

Цените са обявени с 30% намаление!

Крайна стойност за почистване на едностаен апартамент от 80 до 120 лв.

Крайна стойност за почистване на двустаен апартамент от 120 до 160 лв.

Крайна стойност за почистване на тристаен апартамент от 140 до 180 лв.

Крайна стойност за почистване на четиристаен апартамент от 160 до 190 лв.

Крайна стойност за почистване на многостаен апартамент от 180 до 250 лв.

Опразване на апартамент с отпадъци от хамали в София

Сметище за мебели и отпадъци – цени за извозване и депониране

Разликата в цените се определя спрямо районът в който се намирате.

Демонтаж, товарене и транспортиране до сметище огромна секция 6080 лв. от всички етажи пеша.

Демонтаж, товарене и транспортиране до сметище горни и долни кухненски шкафове 5080 лв. от всички етажи пеша.

Демонтаж, товарене и транспортиране до сметище на диван с фотьойли и табуретки 60 – 80 лв. от всички етажи пеша.

Демонтаж, товарене и транспортиране до сметище на спалня с гардероб и шкафчета 7090 лв. от всички етажи пеша.

Извозване на отпадъци от жилища в София

Стойности за почистване на силно замърсени клошарски жилища

Стойността се определя на кубичен метър и се измерва по каросерията на камиона. Когато се натовари отпадъка в камиона се измерва кубатурата и се умножава по цената.

Стойност за кубичен метър мизерия от 10 до 25 лв.

Те хвърлят цялата си енергия в творческо преобразяване на дома и накрая, когато всичко трябва да бъде завършено, почистено и подредено, не им достига търпение и време. Ако в ремонтирания апартамент не бъде направено необходимото с хамали за почистване и извозване на отпадъци от адрес, всичко ще се обезсмисли.

Изпразване на апартамент или къща с отпадъци и извозване

Не оставяйте работата свършена наполовина. Нормално е да нямате вече сили и нерви след дългия и изтощителен ремонт да се отдадете на безкрайно чистене и подреждане. Този проблем има своето лесно решение. Достатъчно е да се обадите на хамалите и да дадете заявка за почистване на битови отпадъци след ремонт.

Хамалите са професионалисти.

Те работят качествено и бързо, за да са доволни клиентите им. Не случайно ангажираността им става все по-голяма. Хората все повече им се доверяват за много и разнообразни дейности.  Хамали за почистване и извозване на отпадъци на апартамент е една от тях. Те гарантират, че домът ви ще е почистен до блясък и след тяхната намеса няма да се налага да правите нищо повече, освен да подредите мебелите си както ви харесва.

Изхвърляне на боклук с хамали за почистване

Хамалите добре познават различните материали и препарати и няма да сгрешат при употребата на един или друг. Няма да навредят на мебелите, подовите настилки или вещите, които са в дома ви. Напротив, ще го накарат да изглежда още по-красив и сияен.

Хамалите ще съберат всички отпадъци и ще почистят всяко ъгълче в жилището, за да можете да използвате жилището си веднага. Няма да ви се налага да губите време и нерви в допълнителна борба с боклука. Оставете досадното събиране на боклука на професионалистите, а вие се заемете с обзавеждането. Така ще можете най-бързо да се насладите на резултата от вашия труд.

Разчистване на отпадъци от апартамент

Ремонт на жилището не се прави всяка година. Това е дейност, която изисква доста голяма финансова инвестиция и огромни усилия. Нека не бъде съсипано всичко това с пропускането на така важното последващо почистване, за да бъде наистина ефективен този ремонт и да бъдете наистина удовлетворени от всичко, което сте направили до момента. Позволете на хамалите от www.smetishte.com  да ви помогнат. Цената на услугата е изключително достъпна и  не си заслужава да се занимавате вие с нещо, което не ви е по сърце.

Събиране на разнородни отпадъци и транспорт до депо