Изхвърляне на гардероб с транспорт до депо

Изхвърляне на гардероб на сметище 

Изключително важно е всеки да има удобен и практичен гардероб в дома си. В някои случаи дори един е недостатъчен. Когато тази мебел вече не е в добра форма и повече ви пречи отколкото да ви помага, по-добре извикайте хамали за изхвърляне на гардероб.

Извозване на стар гардероб в София

Не робувайте на някакви остарели спомени и подменете гардероба си веднага, щом установите, че стария не изпълнява както трябва функцията, за която е предназначен. Потърсете в магазините за мебели алтернатива. Ако не разполагат с необходимия ви размер, можете да дадете поръчка и той ще бъде изработен до един месец. През това време трябва да се погрижите да се освободите от стария си гардероб.

Потърсете хамалска бригада, която работи във вашия район и позвънете на посочените телефони.

Подайте заявка за изхвърляне на стари мебели, гардероби секции и други. Хамалите ще ви зададат някои въпроси, които ще им помогнат да се подготвят максимално добре за необходимата ви услуга. Те ще се интересуват от модела на гардероба, който ще се изхвърля. Важна за тях е възрастта на гардероба, както и етажа, на който се намира вашето жилище. Така бригадата ще прецени от колко души трябва да бъде съставен екипа, какви инструменти ще са им необходими и с какво товарно средство ще дойдат на адреса.

Фирми за извозване на мебели и гардероби

Старите гардероби са доста тежки и големи, затова обикновено хамалите предприемат разглобяването им още в дома на клиента. Така изнасянето става много по-лесно и бързо. Професионалните умения на хамалите са ключови за успешното приключване на акцията.

Те ще приключат с изнасянето на гардероба за по-малко от час.

След това цялото свободно място е на ваше разположение. Когато сте готови с избора на нов, можете отново да потърсите хамалите. Те ще имат грижата да го докарат в дома ви и да го монтират. Мебелите се доставят на части, които после трябва да бъдат сглобени правилно. Хамалите предлагат и тази услуга и с готовност ще ви съдействат за доставката и монтирането на новия ви гардероб.

Не е добра идея да се занимавате с дейност, която никога не сте практикували – изхвърляне на гардероб,  сглобяване на мебели. Всичко това изисква професионална ръка, която да работи бързо и прецизно, за да не повреди новите мебели преди да са използвани.